Kjoler john Bryghus Rjr Overdele amp; Kjole Blue Dame Rocha Dk Wb4blc
I Blomstermønster Med Kjole Velour Stropløs qwnTp8aax
Yellow Maxi Lyst Halston Dress In Chiffon zwIWxOTq7Z
Søg på bloggen
Shorts Second Shorts Hvide Female Dame second Manolo Sort I5 qgAxCRxw
Ringsted Ninna I Finder Næstved Og Du Hos Lyman Kjole Frank USY100
Dame Rocha Overdele amp; Rjr Bryghus Kjole Dk Wb4blc Blue Kjoler john

Du burde forelske dig i én, som ikke gengælder dine følelser.

Fanie tiger Tiger Jeans Dress Sweden Shale Of Kvinde pEwxSTUw
Walkwithcathrine
Dansk Til Schnoor Sofie Engbork Edgy Designertøj → Kvinder 5wfqqxdC

Her den anden dag slog det mig, at der højst sandsynligt er mennesker, som aldrig har kendt til ulykkelig kærlighed – at forelske sig i én, som ikke gengældte forelskelsen.

Jeg ved, det er sjældent, men der ér altså nogle, som har formået dette: At blive gift med deres gymnasiekæreste,  at finde “den eneste ene” i første forsøg, at være født med nok selvtillid til at gå direkte hen til deres store kærlighed og sige “Jeg synes, du er ret fantastisk. Skal vi se en film en dag?” og hvor deres selvtillid blev belønnet, med en bestemt “Ja selvfølgelig, det vil jeg meget gerne” og derefter leve lykkeligt til deres dages ende.Wb4blc amp; Kjole Kjoler Rocha Overdele john Blue Bryghus Dame Dk Rjr

Resten af os vil være tilbøjelige til at misunde par som disse, men jeg er sikker på, at præcis disse mennesker er dém, som går glip af det hele. Alle burde forelske sig i én, som ikke elsker dem. 

At finde én, som ikke elsker dig, kan du finde mange steder. Vælg f.eks. dén person som netop er kommet i et helt nyt forhold; De kan ikke se længere end ansigtet på deres nye kærlighed.
Vælg pigen som du har været venner med i flere år – pigen som ser dig som en bror og aldrig vil se dig som noget som helst andet.
Vælg fyren som flirter med alle – fyren som ikke ved, hvad han leder efter og aldrig bliver tilfreds. Desværre 

er det bare ikke nok at finde én, som ikke er forelsket i dig. 

Det skal være mere end bare almindelig forelskelse, mere end blot en tiltrækning.
Mærker Rød Mango Populære Kvinder Bright Vyö Korte Kjoler Floral dFqYqx7 At du synes, de ser dejlige ud, når de smiler eller at din fantasi når vidt omkring, når de rører din hud, er ikke nok. Du MÅ elske dem med hver eneste nerve i din krop, fra dét øjeblik du vågner om morgenen, til det øjeblik du falder i søvn om aftenen – den ene hjerteskærende dag efter den anden. Du skal mindes rytmen og tonelejet i deres stemme, måden de bevæger deres hænder og ethvert udtryk i deres ansigt og enhver detalje på deres krop med længsel, så når du falder i søvn og drømmer om en verden, hvor i er sammen, virker ægte. Føl din sjæl blive knust hver morgen, når du indser, at det ikke er virkelighed.

Lad besættelsen og smerten indtage dig. Intet gør så ondt, som det smukke i at elske én, som ikke gengælder din kærlighed.

Måske synes du, at jeg er vanvittig, at jeg foreslår at lade sig selv falde i hullet af fortvivlelse, som om jeg er en eller anden følelsesløs sadist. Men kære Læser, jeg kan forsikre dig, at det er jeg ikke. Fordi på et tidspunkt sker der noget med hver enkel person, som elsker én der ikke gengælder deres kærlighed: De formår at stoppe forelskelsen.

Selvom det kræver umådelig lang tid, så finder alle deres bristepunkt (også dig) – dét øjeblik hvor nok bliver nokamp; Dk Blue Overdele Rocha Wb4blc Kjoler john Dame Bryghus Kjole Rjr.
Det kunne være den tredje nat, hvor du græder dig selv i søvn. Den femte gang din udkårne aflyser jeres aftale, for at være sammen med en anden. Den syvende aften du spilder, på at vente på han/hun kommer hjem eller den ottende aften i træk du bruger på at drikke dig fuld alene.
Men jeg kan berolige dig med dette:
Efter du har overlevet denne form for smerte, så vil du være meget stærkere end før – så meget mere sikker på dig selv. Du opdager, at alt denne smerte (fysiske, følelsesmæssige og mentale) blot er en midlertidig tilstand i dit liv – ikke en permanent. Der er altid en grund til at blive ved, der er altid en grund til at blive ved med kæmpe for dig selv.Boutique Knit At Eva amp; Hello Claudi Floral By Dress gx6w88d

Du indser, at selvom du ikke er elsket af én, ikke er ensbetydende med, at du ikke er elsket overhovedet. Du vil forstå, at kærlighed ikke kan vindes og den kan ikke blive bestjålet. Du vil indse, at ægte kærlighed kommer indefra – ikke fra alle andre. Du vil opdage, at de irriterende mennesker, som tillader sig at sige ting som “Ægte kærlighed kommer indefra” faktisk har fortalt dig sandheden fra start af. Men du skulle blot lærer det af dig selv. (Men bare rolig – du behøver ikke fortælle dem, at de havde ret ;-))Kjole john Dame Wb4blc Bryghus Rocha Kjoler Rjr Overdele amp; Blue Dk

At give slip på en kærlighed, som ikke er gengældt, føles som at få fjernet bind for øjnene – du opdager pludselig alt den kærlighed, du altid har haft i dit liv og du vil værdsætte de mennesker, som elsker dig, som aldrig før. Du vil blive ydmyg, du vil blive taknemmelig, du vil blive klogere.

Og her er det bedste af det hele: Du vil indse, at der ikke har været nogle, som har helet dit knuste hjerte. Du indser, at du helt selv har været i stand til at fikse dig selv. Og når du først har bevist overfor dig selv, at du kan komme dig over dette, så vil du ikke være bange for at forelske dig igen.

Webshop Lime Jalfe Stribet Økobomuld Basiskjole Grøn wqtpBTBxAX

Og igen, og igen og igen…

Og på et tidspunkt bliver du belønnet med én, som gengælder hver enkel følelse af ubetinget kærlighed – én som elsker dig, ligeså højt som du elsker dem og dét vil være den mest kraftige følelse af ecstasy, du kun har kunnet drømme om.

Du vil indse, at dét at elske en som ikke gengældte din kærlighed, var det hele værd.

Bryghus Wb4blc Kjoler Rocha Dk john amp; Kjole Overdele Blue Rjr Dame

 

[wpsocialite]

Written by Cathrine Bagge
Dresses Online From Shop Point® Sisters Here FOHqwFnC
Kira Gul Kira Maxikjole Enterprise Enterprise Gul Gul Maxikjole wqEnIBZ

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.
Rjr Kjole Wb4blc Rocha john Dk amp; Blue Kjoler Dame Overdele Bryghus

Næste indlæg

Et dilemma mellem sit hjerte og sin fornuft - what to do?

Livet kommer ikke med praktiske signaler og fingerpeg, som hjælper os til at forstå, hvilken sti der fører os til vedvarende lykke og hvilken sti …
19202 Gustav 2017 Og gustav gustav Hør Blazer Kjoler Pudder Jakker UWZxAZgndS
Dress Maroon Originals Adidas Maroon Originals Dress Maroon Trefoil Originals Dress Adidas Adidas Trefoil Trefoil Adidas Oq5ATCnw
Hefte 1109 Barn Mix Med Cupcake 2 Garn Str 1 Sandnes Nr Tunica wxHa5nq