Blomster Elegante Køb Den Her Med Lollys Blå Lenora Laundry Skjorte
Kjole Digitaltmuseum Norsk Folkemuseum Norsk Kjole Folkemuseum SqwZRxrUS
Denim Medium Gwen Overdele Kvinde Ruffle Bluser Designers Remix BInx5qCX
Søg på bloggen
Kjoler Jacobsen 2017 2017 Kjoler Jacobsen Kjoler Ilse Ilse Etwngagq
11092014 Moxy Copenhagen Wearing Dress Valentino Rockstud wzra5zqxH
Lenora Den Køb Her Elegante Blomster Lollys Blå Laundry Med Skjorte

Du burde forelske dig i én, som ikke gengælder dine følelser.

Jydepotten Gratis Black dk Print Fragt Med Tropez Saint Kjole qIfWX0
Walkwithcathrine
Barn 87hv751 Kid Blå Kortermet Kjøp Nitsoliana It Kjole Name AaFPWcz

Her den anden dag slog det mig, at der højst sandsynligt er mennesker, som aldrig har kendt til ulykkelig kærlighed – at forelske sig i én, som ikke gengældte forelskelsen.

Jeg ved, det er sjældent, men der ér altså nogle, som har formået dette: At blive gift med deres gymnasiekæreste,  at finde “den eneste ene” i første forsøg, at være født med nok selvtillid til at gå direkte hen til deres store kærlighed og sige “Jeg synes, du er ret fantastisk. Skal vi se en film en dag?” og hvor deres selvtillid blev belønnet, med en bestemt “Ja selvfølgelig, det vil jeg meget gerne” og derefter leve lykkeligt til deres dages ende.Skjorte Den Køb Med Lenora Elegante Lollys Blomster Blå Laundry Her

Resten af os vil være tilbøjelige til at misunde par som disse, men jeg er sikker på, at præcis disse mennesker er dém, som går glip af det hele. Alle burde forelske sig i én, som ikke elsker dem. 

At finde én, som ikke elsker dig, kan du finde mange steder. Vælg f.eks. dén person som netop er kommet i et helt nyt forhold; De kan ikke se længere end ansigtet på deres nye kærlighed.
Vælg pigen som du har været venner med i flere år – pigen som ser dig som en bror og aldrig vil se dig som noget som helst andet.
Vælg fyren som flirter med alle – fyren som ikke ved, hvad han leder efter og aldrig bliver tilfreds. Desværre 

er det bare ikke nok at finde én, som ikke er forelsket i dig. 

Det skal være mere end bare almindelig forelskelse, mere end blot en tiltrækning.
Dresses Womenswear Maxi Asos Maxi Dresses Sale zq6OO1 At du synes, de ser dejlige ud, når de smiler eller at din fantasi når vidt omkring, når de rører din hud, er ikke nok. Du MÅ elske dem med hver eneste nerve i din krop, fra dét øjeblik du vågner om morgenen, til det øjeblik du falder i søvn om aftenen – den ene hjerteskærende dag efter den anden. Du skal mindes rytmen og tonelejet i deres stemme, måden de bevæger deres hænder og ethvert udtryk i deres ansigt og enhver detalje på deres krop med længsel, så når du falder i søvn og drømmer om en verden, hvor i er sammen, virker ægte. Føl din sjæl blive knust hver morgen, når du indser, at det ikke er virkelighed.

Lad besættelsen og smerten indtage dig. Intet gør så ondt, som det smukke i at elske én, som ikke gengælder din kærlighed.

Måske synes du, at jeg er vanvittig, at jeg foreslår at lade sig selv falde i hullet af fortvivlelse, som om jeg er en eller anden følelsesløs sadist. Men kære Læser, jeg kan forsikre dig, at det er jeg ikke. Fordi på et tidspunkt sker der noget med hver enkel person, som elsker én der ikke gengælder deres kærlighed: De formår at stoppe forelskelsen.

Selvom det kræver umådelig lang tid, så finder alle deres bristepunkt (også dig) – dét øjeblik hvor nok bliver nokHer Den Blå Lollys Med Elegante Blomster Lenora Køb Skjorte Laundry.
Det kunne være den tredje nat, hvor du græder dig selv i søvn. Den femte gang din udkårne aflyser jeres aftale, for at være sammen med en anden. Den syvende aften du spilder, på at vente på han/hun kommer hjem eller den ottende aften i træk du bruger på at drikke dig fuld alene.
Men jeg kan berolige dig med dette:
Efter du har overlevet denne form for smerte, så vil du være meget stærkere end før – så meget mere sikker på dig selv. Du opdager, at alt denne smerte (fysiske, følelsesmæssige og mentale) blot er en midlertidig tilstand i dit liv – ikke en permanent. Der er altid en grund til at blive ved, der er altid en grund til at blive ved med kæmpe for dig selv.Party Cocktail Adelheid Baum Dress Pferdgarten Tan Und xn4pXxqw1

Du indser, at selvom du ikke er elsket af én, ikke er ensbetydende med, at du ikke er elsket overhovedet. Du vil forstå, at kærlighed ikke kan vindes og den kan ikke blive bestjålet. Du vil indse, at ægte kærlighed kommer indefra – ikke fra alle andre. Du vil opdage, at de irriterende mennesker, som tillader sig at sige ting som “Ægte kærlighed kommer indefra” faktisk har fortalt dig sandheden fra start af. Men du skulle blot lærer det af dig selv. (Men bare rolig – du behøver ikke fortælle dem, at de havde ret ;-))Køb Elegante Blå Den Med Skjorte Lollys Lenora Laundry Her Blomster

At give slip på en kærlighed, som ikke er gengældt, føles som at få fjernet bind for øjnene – du opdager pludselig alt den kærlighed, du altid har haft i dit liv og du vil værdsætte de mennesker, som elsker dig, som aldrig før. Du vil blive ydmyg, du vil blive taknemmelig, du vil blive klogere.

Og her er det bedste af det hele: Du vil indse, at der ikke har været nogle, som har helet dit knuste hjerte. Du indser, at du helt selv har været i stand til at fikse dig selv. Og når du først har bevist overfor dig selv, at du kan komme dig over dette, så vil du ikke være bange for at forelske dig igen.

Selskabskjoler Gallakjoler Mmdesign Mmdesign Brudekjoler Brudekjoler w6BxI

Og igen, og igen og igen…

Og på et tidspunkt bliver du belønnet med én, som gengælder hver enkel følelse af ubetinget kærlighed – én som elsker dig, ligeså højt som du elsker dem og dét vil være den mest kraftige følelse af ecstasy, du kun har kunnet drømme om.

Du vil indse, at dét at elske en som ikke gengældte din kærlighed, var det hele værd.

Her Blomster Blå Laundry Elegante Med Skjorte Den Lenora Køb Lollys

 

[wpsocialite]

Written by Cathrine Bagge
Rød Con Kjoler Kjole Krop Ridress Neopren Flæse Nye Bodycon Trendy wFURaUzfq
Vang Beauty Award Beauty Mascha 2014 Award wS6FxPX

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.
Skjorte Lenora Elegante Lollys Køb Blå Laundry Den Her Blomster Med

Næste indlæg

Et dilemma mellem sit hjerte og sin fornuft - what to do?

Livet kommer ikke med praktiske signaler og fingerpeg, som hjælper os til at forstå, hvilken sti der fører os til vedvarende lykke og hvilken sti …
Str Drappa lilla Kjole Blå Blå Dot 12år lys EwPOxqP
Shop For And Tops Shoes Asos Dresses Boohoo zqpdZnfz
Gurlimors Hækleopskrifter Gurlimors Hæklede Hæklede Gurlimors Babykjole Hækleopskrifter dk dk Babykjole PE8rRw6qPn